ПРИПРЕМНА НАСТАВАПРИПРЕМНА НАСТАВА

Поштовани ученици 8. разреда, Век у коме живимо је век информација а пандемија је још више дала на значају дигиталном повезивању људи и зато не чуди да су ИТ стручњаци међу најтраженијима и најбоље плаћенима у свету – у Америци, Европи и Србији су на врху листе најтраженијих занимања заједно са медицинским особљем, финансијским саветницима, машинским и грађевинским инжењерима.

Одељење ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику у оквиру гимназије је добра комбинација општег и информатичког образовања – омогућава вам да развијете вештине које одмах можете да примените у практичним ИТ пројектима али и да се спремите за наставак школовања на било којој високо образовној институцији.

Гимназија „Свети Сава“, као и претходних година, организује припремну наставу за полагање пријемног испита из математике за будуће ученике одељења ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику. Настава је бесплатна, необавезна, одржаваће је професори математике ове школе у складу са епидемиолошким препорукама Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Омогућава вам да систематизујете и проширите своје знање, да упознате гимназију и професоре а не обавезује да се морате уписати у овај смер.

Први сусрет је у петак 5. марта у 18 часова у холу гимназије.

Видимо се!