Одржан пети Гимспорт са поруком „Стоп хулиганству“Одржан пети Гимспорт са поруком „Стоп хулиганству“

Ученички парламент Гимназије је у среду, 26. новембра 2014, пети пут по реду успешно организовао Гимспорт са поруком „Стоп хулиганству“.

Ова спортска манифестација има за циљ да код младих пробуди спортски дух и свест о важности здравог живота и бављења физичком активношћу. На овај начин, окупљамо велики број учесника и поред афирмације спорта, промовишемо праве вредности и супростављање хулиганству. Верујемо да је ово начин да изградимо вредности као што су тимски дух, фер плеј и солидарност.
Овогодишњи Гимспорт је наишао на велики одзив публике. Ученици који су се претходно пласирали у финале, екипно су се такмичили у одбојци, кошарци, мушком и женском фудбалу.
Одлуком ученичког парламента, новац који је био намењен за куповину пехара, симболично је уплаћен на рачун Сање Јешић као подршка у борби против болести, чиме смо још једном указали на хуманост. По завршетку утакмица, победницима су уручена признања: одељењу IV2 за победу у мушком фудбалу и кошарци, III4 за победу у одбојци, док су у женском фудбалу обе екипе проглашене победничким јер су имале исту гол разлику, као и број победа и пораза.