Наши ученици на „Modern business challenge“<strong>Наши ученици на „Modern business challenge“</strong>

Ученици трећег разреда наше школе:  Лука Перовић, Матија Радојичић и Алекса Стефановић, учествовали су и пласирали се у финале такмичења организованог на Високој школи модерног бизниса у Београду.

У свечаној сали Високе школе модерног бизниса (МБС), у петак, 3. фебруара 2023. године, успешно је одржан квиз „Modern busines challenge ”, на коме су се такмичили ученици из 32 средње школе из Србије.

У два полуфинална такмичења, ученици су показали изузетно знање из различитих области  економије, бизниса, маркетинга, менаџмента, ИКТ технологија, али  и опште информисаности.

Током четири сата, колико је трајао квиз, у сали се осетио ведар, младалачки дух, жеља за победом и жеља за новим сазнањима. Најбоље три екипе су награђене. Биле су то школе из Обреновца, Београда и Руме.

Организацијом квиза „Modern busines challenge ”,  представљена је Висока школа модерног бизниса, студијски програми и предности током студирања.

„Било нам је задовољство да угостимо паметне, талентоване и насмејане младе људе, на којима је будућност. Захваљујемо се и њиховим директорима и наставницима који су прихватили наш позив и били уз своје ученике. С обзиром на то да је такмичење било успешно, трудићемо се да оно постане традиционално, јер младост, памет и смех покрећу свет“  – рекли су организатори.

Идеју за  такмичење је осмислио и неколико година је спроводи доцент др Милош Драгосавац , аутор многих научних и стручних радова. У раду са студентима он се  залаже да млади усвајају знања која ће им помоћи у развоју каријере и остварењу успешних пословних подухвата.